De nieuwe generatie muziekproducenten van Abbey Road Institute

Wil je je muziekproductievaardigheden naar een hoger niveau tillen en je eigen unieke geluid ontwikkelen? Bij Abbey Road Institute Amsterdam bieden we de perfecte ondersteuning. Of je nu worstelt met het professionaliseren van je muziek producties, het vergroten van je netwerk, of het maken van de juiste toolkeuzes, wij begeleiden je op je muzikale reis. Onze uitgebreide opleiding bereidt je voor op een succesvolle carrière als muziekproducent of geluidstechnicus, waarbij je de vrijheid hebt je eigen unieke weg te volgen. Wij bieden een Advanced Diploma in Music Production and Sound Engineering aan. Dit programma is beschikbaar als een voltijds programma van 12 maanden of een deeltijds programma van 24 maanden. We leggen sterk de nadruk op het aanleren van praktische vaardigheden. Je krijgt les van professionals uit de industrie en de kans om praktijkervaring op te doen in onze eigen studio’s. Vanwege het internationale karakter van Abbey Road Institute en de muziekindustrie, worden de opleidingen volledig in het Engels gegeven.

Abbey Road Institute Amsterdam is dé plek om je eigen pad en geluid te ontwikkelen als muziekproducer en geluidstechnicus. De inspirerende omgeving biedt je alle tools en de begeleiding om je artistieke visie te realiseren. Onze opleidingen beginnen in april (deeltijd) en oktober (voltijds). Ontvang nu onze gratis brochure voor alle informatie en hoe jij jouw muzikale ontwikkeling naar een hoger niveau kan brengen!

Meer informatie?

Vraag snel de brochure aan via de het formulier hieronder en ontvang alle aanvullende informatie over ons programma per email.

  Privacy Policy: We willen dat je weet welke gegevens we verzamelen en waarom. Bevestig dat je deze hebt gelezen en akkoord gaat met onze privacy policy voordat je verder gaat.

  Directe Communicatie: Bevestig dat je ermee instemt dat we op je vraag kunnen antwoorden via e-mail en dat je directe e-mailcommunicatie van ons wilt ontvangen.

  Per Email:
  Per Telefoon:

  Nieuwsbrief: We zouden graag af en toe nieuws van onze school naar je willen sturen. Bevestig of je het goed vindt om onze nieuwsbrief te ontvangen.
  Waarom studeren bij Abbey Road Institute Amsterdam?

  • Gevestigd in het grootste muziekcentrum van Europa

   Q-Factory is een culturele werkplaats waar talenten hun creativiteit optimaal en professioneel kunnen ontplooien.

  • De meest uitgebreide opleiding in zijn soort

   Een volledige opleiding die je in 1 jaar of 2 jaar alle kneepjes van het vak bijbrengen

  • Krijg les van industrie professionals

   Iedere leerkracht is werkzaam in de muziekindustrie en brengt een schat aan ervaring mee.

  • Uitgebreide studio faciliteiten

   Abbey Road Institute Amsterdam beschikt over de meest uitgebreide studiofaciliteiten van alle opleidingsinstituten.

  • Internationaal netwerk

   Door te studeren bij Abbey Road Institute Amsterdam leg je de basis voor je internationale netwerk.

  Ervaar het zelf!

  Bezoek onze campus

  • Spreek met ons team en bezoek de vestiging in Amsterdam
  • Neem een kijkje in onze productie studio’s en les faciliteiten
  • Stel jouw vragen rondom onze opleiding
  • Boek hier je bezoek